Elinstallation på
Kimitoön med omnejd

Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Kimitoöns kommun och Åbolands skärgård.

Vi är ett litet men dynamiskt företag som utför allt från montering av ett enda vägguttag till stora entreprenader.

Elinstallation på
Kimitoön med omnejd

Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Kimitoöns kommun samt dess skärgård, men vi utför även tjänster på andra orter.

Vi är ett litet men dynamiskt företag som utför allt från montering av ett enda vägguttag till stora entreprenader.

Elinstallation

Vi utför alla slags elarbeten hos privata personer, företag och kommuner, både nybyggen och saneringar. Allt installeras noggrant enligt anvisningar och förordningar, då kan kunderna vara säkra på arbetets kvalitet och användningssäkerhet. Vi är beviljade Tukes verksamhetsrättigheter S2.

Vi gör även mindre elplaneringar av egnahemshus och sommarstugor med ritprogram JCAD.

Elmaterial

Vi har ett litet materiallager med kablar, dosor, uttag mm. men tack vare snabba leveranser kan vi på kort varsel få material från parti. Vi kan offerera och förmedla hela materialpaket och hjälper gärna med planering och anskaffning av material.

www.finnparttia.fi
www.ahlsell.fi
www.onninen.fi
www.elparts.fi

Solenergi

Solenergi är att dra nytta av energin från solens strålar som el- eller värmeenergi, oftast med hjälp av solfångare eller solpaneler. Solenergi är förnybar energi, och dess produktion genererar utsläpp och avfall endast vid tillverkning av utrustning och vid återvinning.

Vi installerar solpaneler och i samarbete med Solar Finland Oy kan vi installera solfångare. Ta gärna kontakt för mera information eller offertförfrågningar. Mera finns också att läsa på:

www.solarfinland.fi

Luftpumpar

Vi har all utrustning för installation av nya luftvärme-pumpar och service av äldre. För att få ut maximal kapacitet och få en värmepump som håller länge är det viktigt att installationen görs rätt.

Vi är certifierade installatörer av luftpumpar och hjälper er gärna. Vi uppfyller Tukes behörighetskrav e3 för kylbranschen.

www.scanoffice.fi

Bryggplatser

Vi hyr ut brygg platser i skyddad hamn i Dalsbruk. Det finns platser med bom och några platser med boj. Bryggorna är försedda med låsbara grindar.